Nieuwe bedrijfswagens Noordhuys- vernieuwend maar vertrouwd.

Noordhuys introduceert de nieuwe bedrijfswagens. Dit toont de vernieuwing binnen het bedrijf, terwijl het vertrouwde blijft.

De bekende tomaat rode bedrijfsauto’s van Noordhuys zijn vernieuwd. Na 6 jaar dienst te hebben gedaan binnen Noordhuys worden de oude bedrijfsauto’s vervangen door de nieuwste versie. Het bedrijf is altijd tevreden geweest over de kwaliteit van de bedrijfswagens, waardoor er voor een vergelijkbare bedrijfswagen is gekozen. Noordhuys maakte gebruik van tomaat rode Peugeots van het model 107. Op 05 Mei 2017 werden de vijf nieuwe bedrijfswagens op het bedrijf aan de Oudelandsedijk in Oude-Tonge gepresenteerd. De nieuwe bedrijfswagens zijn allen Peugeots van het nieuwste leverbare model, de 108.

De nieuwe bedrijfswagens passen nog beter binnen het beleid van Noordhuys. De Peugeot 108 is een groter model dat meer ruimte biedt voor inzittenden, terwijl er geen negatieve neveneffecten aanwezig zijn. De nieuwe bedrijfsauto’s zijn duurzamer dan de voorgangers. Dit wordt behaald door een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot dan de vervangen auto’s. Noordhuys is gericht op duurzaamheid binnen het bedrijf en de nieuwe bedrijfswagen leveren hier een mooie bijdrage aan.

Doordat de nieuwe bedrijfswagens zuiniger zijn, zijn ze ook voordeliger. Zo zorgt Noordhuys voor een bedrijfswagen die langere tijd mee zal gaan. Om de bedrijfswagens totaal binnen Noordhuys te integreren, is er opnieuw voor gekozen om de auto’s de kleur tomaat – rood te geven. Zo blijft Noordhuys vernieuwen, terwijl het vertrouwde beeld van het bedrijf blijft.

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.