Noordhuys Packing behaalt BRC A+ certificaat

Noordhuys Packing heeft het BRC A+ certificaat behaald. Dit certificaat is het hoogst haalbare binnen de Britse Global Standard for Food Safety.

Sinds 2007 voldoet Noordhuys Packing volledig aan de BRC A kwaliteitsnorm. Noordhuys Packing gaat echter te allen tijde voor kwaliteit. Om dit te bewijzen is vanuit de visie van het bedrijf besloten om een BRC A+ certificaat te behalen. ‘Wij moeten op ieder willekeurig tijdstip en onder alle condities voldoen aan de hoogste voedselveiligheidseisen’, aldus Theo van Noord, eigenaar van Noordhuys Packing.

Wij kunnen u mededelen dat wij succesvol de onaangekondigde audit hebben doorlopen en sinds mei in het bezit zijn van een BRC A+ certificaat.

Noordhuys Packing is een bedrijf dat zich richt op het verpakken van tomaten van de teeltbedrijf Noordhuys Tomatoes en import producten, dit alles doen wij in samenwerking met The Greenery.

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.