Noordhuys Packing behaalt Tesco TPPS certificaat

Beleidsvoering Noordhuys Packing voldoet sinds de oprichting volledig aan de BRC A kwaliteitsnorm. Sinds 2015 is er vanuit de visie van het bedrijf voor gekozen om de BRC audits onaangekondigd plaats te laten vinden. Noordhuys Packing streeft er naar om te allen tijde op het hoogste kwaliteitsniveau te opereren. BRC is een keurmerk voor het verpakken en verhandelen van voedselproducten, de richtlijnen van dit certificaat komen vanuit de Engelse markt. Naast BRC bestaan er andere engelse keurmerken, waarvan de meeste vanuit de retailers zelf zijn opgezet. Een van de strengste keurmerken is het keurmerk dat vanuit Tesco wordt gesteld voor de…

Beleidsvoering

Noordhuys Packing voldoet sinds de oprichting volledig aan de BRC A kwaliteitsnorm. Sinds 2015 is er vanuit de visie van het bedrijf voor gekozen om de BRC audits onaangekondigd plaats te laten vinden. Noordhuys Packing streeft er naar om te allen tijde op het hoogste kwaliteitsniveau te opereren. BRC is een keurmerk voor het verpakken en verhandelen van voedselproducten, de richtlijnen van dit certificaat komen vanuit de Engelse markt. Naast BRC bestaan er andere engelse keurmerken, waarvan de meeste vanuit de retailers zelf zijn opgezet. Een van de strengste keurmerken is het keurmerk dat vanuit Tesco wordt gesteld voor de levering van voedselproducten.

“Wij moeten op ieder willekeurig tijdstip en onder alle condities voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen” – Theo van Noord.

Tesco Produce Packing Standard (TPPS)

In 2019 is na de eerste audit het TPPS certificaat behaald. Het eerste jaar vind er een initiƫle controle plaats, waarna er zoals bij de BRC certificering onaangekondigde audits plaats zullen vinden. Noordhuys Packing levert sinds 2019 gecertificeerd product aan Tesco op het hoogst haalbare niveau.

Samenwerking

Noordhuys Packing is een bedrijf dat zich richt op het verpakken van diverse AGF producten. De aanvoer van producten komt van primaire aanvoer van Noordhuys Tomatoes, en secundaire aanvoerders van nationaal product en import.

Noordhuys Packing is aangesloten bij coƶperatie Coforata van The Greenery. Het handelshuis verzorgt de verkoop van onze producten.

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.