Scholierenbegeleider

Wij werken veel met scholieren. Op dit moment werken circa 90 scholieren uit de omgeving bij Noordhuys. Scholieren tussen de 13 en 23 jaar oud zijn wekelijks bij ons aan het werk. Het werk wat de scholieren uitvoeren is voornamelijk het oogsten van de tomaten en het snijden van de bladeren van de plant. Het hele jaar door hebben wij werk voor de scholieren. Daarnaast helpen de scholieren ook mee met het inrichten van de kas, wanneer de oude planten de kas uit gaan en de nieuwe planten weer worden gepoot.

Graag willen wij Renate Kieviet voorstellen. Zij is het aanspreekpunt voor de scholieren binnen Noordhuys.

“Ik ben Renate Kieviet en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Ooltgensplaat. Op dit moment volg ik de sprintopleiding Onderwijsassistent in Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om paard te rijden.

Sinds april 2018 werk ik bij Noordhuys. Ik ben begonnen als oogstmedewerker in de kas, daarna werd ik mentor. Als mentor ben je leidinggevende over een groepje scholieren en geef je instructies. Nu ben ik werkzaam als scholierenbegeleider. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt ben van de scholieren en daarbij hoort ook de administratie rondom de scholieren. Ik zorg voor de sollicitatiegesprekken, de arbeidsovereenkomsten en dat de scholieren betaald krijgen. Het is erg leuk en afwisselend werk. We werken samen in een leuk team. Het is altijd erg gezellig.”

Foodtruck

Afgelopen dagen hebben we op de diverse locaties van Noordhuys genoten van de heerlijke broodjes van de Foodtruck…

Lees verder

Noordhuys Packing in de Primeur

Afgelopen week verscheen er mooi artikel over Noordhuys Packing in de Primeur! Lees het hier: https://www.groentennieuws.nl/article/9524467/door-zelf-te-verpakken-hebben-we-de-klantwens-nu-veel-beter-inzichtelijk/

Lees verder

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.