25 nieuwe appartementen

Wist u dat Noordhuys een eigen uitzendorganisatie heeft?

Noordhuys heeft middels een samenwerking met Nedflex een eigen uitzendorganisatie, namelijk Noordhuys People. Noordhuys People draagt zorg voor de werving en selectie, huisvesting en samen met Nedflex voor een juiste verloning van onze uitzendkrachten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers persoonlijk en zorgvuldig begeleid worden. Ook goede huisvesting naar Nederlandse maatstaven vinden wij van groot belang! Onze huisvesting is SNF gecertificeerd. Een paar maanden geleden is Noordhuys People een meerjarige overeenkomst aangegaan die ons de beschikking geeft over 25 nieuwe appartementen die luxe huisvesting bieden voor 100 medewerkers. Naast deze appartementen heeft Noordhuys People de beschikking over ca. 20 woningen verspreid over het eiland Goeree Overflakkee, met daarin 80 mooie woon- en slaapplaatsen.

Foodtruck

Afgelopen dagen hebben we op de diverse locaties van Noordhuys genoten van de heerlijke broodjes van de Foodtruck…

Lees verder

Noordhuys Packing in de Primeur

Afgelopen week verscheen er mooi artikel over Noordhuys Packing in de Primeur! Lees het hier: https://www.groentennieuws.nl/article/9524467/door-zelf-te-verpakken-hebben-we-de-klantwens-nu-veel-beter-inzichtelijk/

Lees verder

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.