Duurzaamheid

Wij proberen een balans te creëren tussen people, planet en profit. 

Noordhuys hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen en MVO. Hierbij proberen wij een balans te creëren tussen people, planet en profit.

People

Noordhuys investeert in opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsomstandigheden voor medewerkers. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden scholieren een kans om stage te lopen op het bedrijf. Daarnaast organiseren wij huisvestiging naar Nederlandse maatstaven voor alle flexmedewerkers.

Planet

Noordhuys teelt bewust met 100% biologische gewasbescherming, circuleert water voor 100% met een nul-lozing en spaart op energie onder meer door warmtekrachtcentrales op de teeltlocaties. Deze warmtekrachtcentrales produceren elektriciteit. De elektriciteit gebruiken we deels om onze eigen kassen te belichten. Door het produceren van elektriciteit worden de motoren verwarmt, om deze te koelen wordt water gebruikt. Het opgewarmde water gebruiken we om de kassen te verwarmen.Ook voldoet Noordhuys aan de allerhoogste certificeringen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteit bij het telen en verpakken van de tomaten.

Profit

Noordhuys levert een maatschappelijke bijdrage aan de samenleving door het sponsoren van lokale evenementen en organisaties. Zo zijn wij één van de hoofdsponsoren van de voetbal vereniging D.B.G.C. Voor meer informatie over ons sponsorbeleid kun je een e-mail sturen naar info@noordhuys.nl.


Stel je vraag

meer over duurzaamheid

Christiaan Luijendijk
Noordhuys

e: christiaan@noordhuys.nl