BRC audit Steenbergen

Op maandag 31 oktober en dinsdag 1 november is op locatie Steenbergen een BRC-controle geweest. Deze hebben wij met een heel mooi resultaat afgerond. We hebben ondanks het feit dat het een overgangs- en leerjaar is geweest het hoogst haalbare niveau kunnen behalen! We hebben van de auditor een compliment gekregen over hoe de hele locatie met het totale proces bezig is. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor hun inzet en het meewerken aan het behalen van dit niveau.

Eén van de dingen die wij ingevoerd hebben is de klachten- en ideeënbus. Deze bus hangt aan de muur bij het teeltkantoor. Hierin kunnen medewerkers hun klachten en ideeën kwijt. De bus wordt regelmatig geleegd waarna de inhoud vervolgens serieus behandeld zal worden.

Foodtruck

Afgelopen dagen hebben we op de diverse locaties van Noordhuys genoten van de heerlijke broodjes van de Foodtruck…

Lees verder

Noordhuys Packing in de Primeur

Afgelopen week verscheen er mooi artikel over Noordhuys Packing in de Primeur! Lees het hier: https://www.groentennieuws.nl/article/9524467/door-zelf-te-verpakken-hebben-we-de-klantwens-nu-veel-beter-inzichtelijk/

Lees verder

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.