Hoogst haalbare categorie bij Tesco audit!

Afgelopen week heeft Noordhuys Packing de jaarlijkse audit van Tesco gehad. Tesco is een Engelse supermarkt welke hoge eisen stelt op het gebied van productkwaliteit, leverbetrouwbaarheid en hygiëne. Om in de toekomst Tesco toeleverancier te blijven, wordt er jaarlijks een onverwachte audit gehouden waarin wordt bepaald of Noordhuys nog volgens de standaarden van Tesco werkt. Noordhuys Packing is één van de geselecteerde toeleveranciers. De tomaten die verpakt worden komen van geselecteerde telers die volgens de speciale Tesco normen telen, waaronder Noordhuys Tomatoes en Kwekerij van Zeijl.

Wij zijn enorm trots te mogen mededelen dat Noordhuys dit jaar een verbeterslag heeft gemaakt! Tijdens de audit bleek dat wij als bedrijf terecht zijn gekomen in de hoogst haalbare categorie (grade 5, ook wel ‘blue’ genoemd) van de Tesco leveranciers! Wij willen het gehele Packing-Team voor dit knappe resultaat enorm bedanken!

Foodtruck

Afgelopen dagen hebben we op de diverse locaties van Noordhuys genoten van de heerlijke broodjes van de Foodtruck…

Lees verder

Noordhuys Packing in de Primeur

Afgelopen week verscheen er mooi artikel over Noordhuys Packing in de Primeur! Lees het hier: https://www.groentennieuws.nl/article/9524467/door-zelf-te-verpakken-hebben-we-de-klantwens-nu-veel-beter-inzichtelijk/

Lees verder

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.