Update Packing

Ook in het nieuwe jaar staat de verpakhal van Noordhuys weer gereed om de klant te voorzien van smaakvolle producten uit binnen- en buitenland. In het lopende winterseizoen worden de belichte tomaten van Noordhuys Tomatoes verpakt voor diverse retailers uit heel Europa. Daarnaast wordt er wekelijks vers product ontvangen uit Marokko, Senegal en Spanje.

Uiteraard worden er al volop voorbereidingen getroffen voor het komende zomerseizoen. Eind 2021 is Noordhuys Tomatoes gegroeid naar 38,5 hectare en heeft Noordhuys Packing naast de locatie Oude-Tonge een tweede locatie erbij gekregen in Steenbergen. In de verpakhal van Steenbergen wordt de productie van 12 hectare tomaten verwerkt en verladen. Vanzelfsprekend wordt er op beide verpaklocaties gewerkt volgens de hoogste voedselveiligheidseisen, zodat u als consument kunt genieten van een (h)eerlijk product!

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.