Young Executives

Christiaan Luijendijk, manager operationeel, is aangesloten bij het Young Executives programma en vertelt zijn ervaring!

Christiaan: “Young Executives is een 2-jarig programma voor Young Professionals, met als doel je inhoudelijk en op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Als deelnemers leren we van elkaar, delen we onze kennis van de tuinbouw, en ontwikkelen we onszelf als leider en persoon. Tijdens het programma volgen we diverse trainingen en bezoeken we moderne bedrijven. Thema’s die aan bod komen zijn strategie, innovatie, samenwerking, financieren, internationalisering, duurzaamheid, leiderschap, organisatieontwikkeling en het managen van groei. Onlangs hebben we een mooie rondreis gemaakt door Israël, een land dat bekend staat om zijn tech, start-up cultuur en sterke ontwikkelingen op het gebied van watermanagement. We werden door veel mooie bedrijven verwelkomd en hebben hierdoor veel nieuwe inzichten kunnen opdoen.”

Foodtruck

Afgelopen dagen hebben we op de diverse locaties van Noordhuys genoten van de heerlijke broodjes van de Foodtruck…

Lees verder

Noordhuys Packing in de Primeur

Afgelopen week verscheen er mooi artikel over Noordhuys Packing in de Primeur! Lees het hier: https://www.groentennieuws.nl/article/9524467/door-zelf-te-verpakken-hebben-we-de-klantwens-nu-veel-beter-inzichtelijk/

Lees verder

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.