Capaciteit Noordhuys Packing vergroot

Noordhuys heeft in 2019 een nieuwe loods geplaatst waarmee de capaciteit van Noordhuys Packing vergroot kan worden. Deze nieuwe gekoelde loods wordt gebruikt voor de opslag van onverwerkt binnenkomend product. Vervolgens wordt het product vanuit deze opslag locatie naar de verwerkingsruimte van Noordhuys Packing gebracht waar dit product aan de hand van klanten wensen wordt verpakt. Door de toevoeging van een derde dock kunnen we binnenkomend product en uitgaande goederenstromen scheiden van elkaar, wat de voedselveiligheid vergroot. Ook kunnen vrachtwagens sneller geholpen worden waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. De loods heeft een plat dak zodat de optie om zonnepanelen te plaatsen in de toekomst een mogelijkheid blijft.

Foodtruck

Afgelopen dagen hebben we op de diverse locaties van Noordhuys genoten van de heerlijke broodjes van de Foodtruck…

Lees verder

Noordhuys Packing in de Primeur

Afgelopen week verscheen er mooi artikel over Noordhuys Packing in de Primeur! Lees het hier: https://www.groentennieuws.nl/article/9524467/door-zelf-te-verpakken-hebben-we-de-klantwens-nu-veel-beter-inzichtelijk/

Lees verder

Werken bij Noordhuys Tomatoes

Enthousiaste scholieren opgelet

Noordhuys Tomatoes werkt met een groot aantal scholieren voor het oogsten van tomaten. Deze worden vooral ingezet op de zaterdagen, tijdens de vakanties en op vrije schooldagen.